Csokoládé termékek

"√ĀRTATLANS√ĀG UT√ĀNI V√ĀGY"
Az elm√ļlt √∂tven √©vben rendk√≠v√ľl nagy l√©p√©sekben fejlŇĎd√∂tt a csokol√°d√©gy√°rt√°s. √Ėtletd√ļs cukr√°szaink kreativit√°sa √©s az innov√°ci√≥k eredm√©nyek√©ppen √ļj, kitŇĪnŇĎ minŇĎs√©gŇĪ term√©kek sz√ľlettek.
A folyamatos kutat√°snak √©s a legkorszerŇĪbb technika alkalmaz√°s√°nak k√∂sz√∂nhetŇĎ c√©g√ľnk t√∂retlen fejlŇĎd√©se. √ćgy sz√©les term√©k v√°laszt√©kunkkal a legig√©nyesebb cukr√°szatok elv√°r√°sainak is meg tudunk felelni.
Minden egyes csokol√°d√© fajt√°hoz m√°s-m√°s eredetŇĪ kaka√≥t haszn√°lunk, hogy a term√©k egyedi √©s k√ľl√∂nleges √≠zvil√°g√ļ legyen. √Čtcsokol√°d√©hoz az elef√°ntcsontparti, Ghana-i, Ecuador-i √©s nig√©riai kaka√≥k kever√©k√©t alkalmazzuk √≠gy kihangs√ļlyozva a kaka√≥bab erŇĎs, telt √≠z√©t. Az elef√°ntcsontparti, madagaszk√°ri √©s j√°vai kaka√≥fajt√°kat, melyek √≠zletes, telt √©s erŇĎsen karamell arom√°j√ļak, a tejcsokol√°d√© gy√°rt√°shoz haszn√°ljuk. Feh√©r csokol√°d√© gy√°rt√°shoz az erŇĎsen finom√≠tott Ecuador-i kaka√≥vajat haszn√°ljuk, ami fŇĪszeres √≠zt √©s egzotikus arom√°t ad a csokol√°d√©nak.